miercuri, 6 august 2014

Paste cu sos "all in one "


Am vazut aceasta reteta pe Luxul simplitatii si ideea m-a sedus. Este spectaculoasa prin simplitatea ei. Pentru mine a fost o revelatie.  Cum de nu m-am gandit pana acum la aceasta varianta de gatit?
As fi scutit timp si as fi avut mult mai putine vase de spalat. Plus de asta, este o metoda dietetica de gatit paste cu sos, deoarece nu implica prajirea cepei.
Deci putem gati paste cu sos intr-o singura oala utilizand urmatoarele ingrediente:
-paste fainoase 100g
-apa 150 ml
-dovlecel taiat cubulete- 1 cana
-1 ceapa mica
-2-3 catei usturoi
-3 rosii curatate de coaja si taiate cuburi
-3 frunze busuioc
-sare, piper
-ulei masline 1 lingura
Mod de preparare: toate ingredientele se pun intr-o cratita cu capac si se fierb 10 minute (nu asa ca-i simplu?).
La servire se poate adauga branza rasa.
Pofta buna!